Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa görmek

Rüyada kurbağa görmek

Rüyada kurbağa görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kurbağa gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bazı kayıplar olabileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık ve kurbağa görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde kurbağa görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatın kolaylaşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek bekar ise evleneceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane kurbağa görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments