Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda kurbağa görmek

Rüyada temiz suda kurbağa görmek

Rüyada temiz suda kurbağa görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, eskisinden de iyi olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda kurbağa gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek hataların düzeltileceğine, az çalışarak çok gezeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada suda kurbağa görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda abdest almak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada temiz suda yürümek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda elini yıkamak sorunların yakında son bulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments