Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk kertenkele görmek

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek eşyaların yenileneceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek makam edineceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments