Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kefen görmek

Rüyada üstünde kefen görmek

Rüyada üstünde kefen görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada üstünde kefen gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada üstünde kefen görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kefen görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kefenli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemi kefenle görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sorunların hallolacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yakınını kefenle görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenli görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments