Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kefenli görmek

Rüyada ölü birini kefenli görmek

Rüyada ölü birini kefenli görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenli gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenli görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kefenli görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefenli ölüler görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp kefenlenmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Rüyada ölü kefeni görmek hasta ise şifa bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments