Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kefenli görmek

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek işlerindeki karın artacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, rakiplerine yenileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenli gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Rüyada kefen yıkamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenli görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kefenini biçmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada anneyi kefenli görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kefene sarılı adam görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments