Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kefenli görmek

Rüyada kendini kefenli görmek

Rüyada kendini kefenli görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, güç ve kudret kazanacağına, istihdam edeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kefenli gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada kefende insan görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kulluk derecesinin artmasına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefende görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada annemi kefenle görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kefenli kadın görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp kefenlenmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada annemi kefenli görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments