Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi kefenle görmek

Rüyada annemi kefenle görmek

Rüyada annemi kefenle görmek yüksek tahsil yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada annemi kefenle gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada annemi kefenle görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yani babasına benzeyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada annesini kefenle görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi kefenli görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı çekeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi kefende görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada anneyi kefenli görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada anneni kefenli görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments