Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kefen görmek

Rüyada kahverengi kefen görmek

Rüyada kahverengi kefen görmek geçim kaygısı duymayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bereketin ve verimin olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret eder.

Rüyada kahverengi kefen gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Rüyada kahverengi kefen görmek işlerin daha kötüye gideceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, durulacağına inanılır.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birini kefene sarılı görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefen hazırlamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Rüyada kara kefen görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kefenlendiğini görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments