Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene sarılı cenaze görmek

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayata küseceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı cenaze gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefensiz cenaze görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, eğlence ve renk geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments