Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kolu kırık görmek

Rüyada birini kolu kırık görmek

Rüyada birini kolu kırık görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birini kolu kırık gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu kırık görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazancının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek onu darda bırakmayacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada kırık kol görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kolu kırık insan görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments