Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kristal görmek

Rüyada kırık kristal görmek

Rüyada kırık kristal görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, haklılığının anlaşılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, para ve makam sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kırık kristal gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada kırık kristal görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Rüyada kristal eşya görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak kristal görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal boncuk görmek çok zor durumlara düşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada kristal tabak görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, büyük düşüneceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kristal görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kristal avize görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada kar kristali görmek yoksulluğa, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments