Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek battaniyesi görmek

Rüyada bebek battaniyesi görmek

Rüyada bebek battaniyesi görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kazancın arttırılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak yaşam enerjisini geri kazanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek kapanan kapıların açılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zorlukları atlatacağına delalet eder.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments