Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık at görmek

Rüyada ayağı kırık at görmek

Rüyada ayağı kırık at görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık at gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada kırık ayaklı at görmek dünyasının bir anda değişeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık at görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet eder.

Rüyada kırık ayak görmek borcunu ödeyeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kırık görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments