Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ayaklı at görmek

Rüyada kırık ayaklı at görmek

Rüyada kırık ayaklı at görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, güzel günlerin yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Rüyada kırık ayaklı at gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada kırık ayaklı at görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık at görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırık görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek yaşamına renk geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kırık ayak görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, büyük takdir toplanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık insan görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments