Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağa yağ sürmek

Rüyada bacağa yağ sürmek

Rüyada bacağa yağ sürmek gülmeye hasret kalacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada bacağa yağ sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada bacağa yağ sürmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada hamura yağ sürmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Rüyada kapıya yağ sürmek hanesindeki rızkın eksileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Rüyada saça yağ sürmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya yağ sürmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Rüyada yağ sürmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments