Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça yağ sürmek

Rüyada saça yağ sürmek

Rüyada saça yağ sürmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, namının yürüyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada saça yağ sürmek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada saça yağ sürmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada saçına yağ sürmek yokluk çekmeyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kafaya yağ sürmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bacağa yağ sürmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağ sürmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek tüm sıkıntıların giderileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze yağ sürmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments