Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst mevkide birini görmek

Rüyada üst mevkide birini görmek

Rüyada üst mevkide birini görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, endişelerini silip atacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üst mevkide birini gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada üst mevkide birini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek mevkide olmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mevki görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevki sahibi olmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki yükselmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada makam mevki sahibi olmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak aile huzurunuzun bozulacağına, hayırlı haberler duyacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makam mevki görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments