Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek mevkide olmak

Rüyada yüksek mevkide olmak

Rüyada yüksek mevkide olmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek mevkide olmak gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek mevkide olmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek küslerin barışacağına, kazancının hiç azalmayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevki kaybetmek uğursuzlukların kol gezeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments