Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam mevki görmek

Rüyada makam mevki görmek

Rüyada makam mevki görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işe ve aşa kavuşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada makam mevki gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada makam mevki görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kendi patronu olacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret eder.

Rüyada makam mevki sahibi olmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mevki yükselmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet eder.

Rüyada mevkili birini görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments