Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki sahibi olmak

Rüyada mevki sahibi olmak

Rüyada mevki sahibi olmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yalnız hissetmeye, aksi takdirde çok üzüleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ekmeksiz kalacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevki sahibi görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mevki sahibi birini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada mevki sahibi olmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada makam mevki sahibi olmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevdiği insana kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada mevki kaybetmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada mevki görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments