Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki yükselmek

Rüyada mevki yükselmek

Rüyada mevki yükselmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada mevki yükselmek gördüyseniz:

  • Eski bir ilişki veya iş birliğiniz geçmişle bağlantılı işler, yatırımlar ya da maddi konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada mevki yükselmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulur.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hem işinde başarılı olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mevki sahibi birini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada mevki görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst mevkide birini görmek sıkıntıların azalacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada makam mevki sahibi olmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, evlerine dünürcü geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments