Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki görmek

Rüyada mevki görmek

Rüyada mevki görmek bereketin ve verimin geleceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada mevkili birini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Rüyada mevki kaybetmek az çalışarak çok gezeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevki sahibi olmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, büyük zararlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada mevki sahibi görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst mevkide birini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments