Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam mevki sahibi olmak

Rüyada makam mevki sahibi olmak

Rüyada makam mevki sahibi olmak güzel bir evliliğe, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada makam mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada makam mevki görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalettir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi olmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Rüyada mevki sahibi birini görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments