Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek mevkiye atanmak

Rüyada yüksek mevkiye atanmak

Rüyada yüksek mevkiye atanmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini yüksek mevkide görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek mevkide olmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada makam mevki görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments