Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kat görmek

Rüyada üst kat görmek

Rüyada üst kat görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst kat gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada üst kat görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada en üst kata çıkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst katta olmak doğru kararların alınacağına, eksiği kendinde bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üst kat ev görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada en üst kattan ev almak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, helal ekmek yeneceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments