Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kat ev görmek

Rüyada üst kat ev görmek

Rüyada üst kat ev görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, verimli olacak işler yapacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst kat ev gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada en üst kattan ev almak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada üst kat ev görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, rahat bir nefes alacağına, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada en üst katta oturmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada en üst kata taşınmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst kata çıkmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi olarak zarar edeceğine, aradaki buzları eriteceğine inanılır.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments