Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kattan su aktığını görmek

Rüyada üst kattan su aktığını görmek

Rüyada üst kattan su aktığını görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına inanılır.

Rüyada üst kattan su aktığını gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst kata çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada üst katta oturmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada üst katta olmak barış ve sevgi içinde olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kırılan kalplerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada en üst kata taşınmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada en üst kattan ev almak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments