Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kata çıkmak

Rüyada üst kata çıkmak

Rüyada üst kata çıkmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst kata çıkmak gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada en üst kata çıkmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada üst katlara çıkmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst kata çıkmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, önemli işler yapacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada üst kat görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına işarettir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments