Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan duman görmek

Rüyada bacadan duman görmek

Rüyada bacadan duman görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor.

Rüyada bacada duman görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, edilen duaların kabul olacağına, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıkmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada baca dumanı görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada baca borusu görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada bacadan atlamak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments