Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan duman çıkmak

Rüyada bacadan duman çıkmak

Rüyada bacadan duman çıkmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, böyle işlere kalkışacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Rüyada bacadan duman çıkmak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada bacadan duman çıkmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet eder.

Rüyada bacadan duman görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, gelirin tükeneceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca dumanı görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada bacada duman görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Rüyada bacadan çıkmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duman çıkmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments