Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan çıkan duman görmek

Rüyada bacadan çıkan duman görmek

Rüyada bacadan çıkan duman görmek umduğunu bulamayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada baca dumanı görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada bacada duman görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Rüyada bacadan duman çıkmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada baca sıvamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca temizlediğini görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments