Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca dumanı görmek

Rüyada baca dumanı görmek

Rüyada baca dumanı görmek hastalıkların iyileşeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada baca dumanı gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek üzgün olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baca dumanı görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada bacadan duman görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacada duman görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıkmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eve bacadan girmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan düşmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments