Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca borusu görmek

Rüyada baca borusu görmek

Rüyada baca borusu görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada baca borusu gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada baca borusu görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada yanan baca görmek genç kimselere eğitim vereceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca isi görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada bacadan çıkmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Rüyada bacadan ateş görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca yaptırmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments