Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan atlamak

Rüyada bacadan atlamak

Rüyada bacadan atlamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bacadan atlamak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada bacadan atlamak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca yapmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Rüyada baca kapağı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancının da artacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada baca yıkmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Rüyada baca yaptığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada yıkılan baca görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet eder.

Rüyada bacadan eve girmek zarara gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacada ateş görmek planların boşa gideceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments