Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacada duman görmek

Rüyada bacada duman görmek

Rüyada bacada duman görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacada duman gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada baca dumanı görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, nasibin bollaşacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, talihinizin artacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacada duman görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni bir yol tutulacağına delalettir.

Rüyada bacadan duman görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Rüyada bacadan duman çıkmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulur.

Rüyada bacadan ateş görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada baca yıkmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments