Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman çıkmak

Rüyada duman çıkmak

Rüyada duman çıkmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hem de çok üzüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet eder.

Rüyada duman çıkmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada bacadan duman çıkmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıkmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden duman çıkmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada duman çıkmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada dumansız alev görmek iyi şartlara kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah duman görmek işlerdeki verimin artacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dumanlı hava görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments