Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan çıkmak

Rüyada bacadan çıkmak

Rüyada bacadan çıkmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dargınların barışacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Rüyada bacadan duman çıkmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret eder.

Rüyada bacadan çıkmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada baca tütmesi görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada baca dumanı görmek sıkıntılarının biteceğine, yüksek diploma alacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ev bacası görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Rüyada baca kapağı görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada bacadan duman görmek hayattan her istediğini alacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada baca yıkıldığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments