Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca sıvamak

Rüyada baca sıvamak

Rüyada baca sıvamak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada baca sıvamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada baca sıvamak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada duvarı sıvamak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Rüyada tavan sıvamak eve kapanıp, kendine döneceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarını sıvamak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada çamur sıvamak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada duvar sıvamak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada çamurla duvar sıvamak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi sıvamak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments