Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca temizlediğini görmek

Rüyada baca temizlediğini görmek

Rüyada baca temizlediğini görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca temizlediğini gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada baca temizlediğini görmek o kapıyı kapatacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada bacadan kurum temizlemek bunalıma düşeceğine, konforundan da ödün vereceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Rüyada baca temizlemek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada baca kurumu temizlemek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada soba bacası temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Rüyada bacadan atlamak huzurunun kaçacağına, kendini her konuda geliştireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada baca tutuşması görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments