Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini yanağından öpmek

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada birini yanaklarından öpmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek ikinci bir şans vereceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanak öpmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments