Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir erkek öpmek

Rüyada ünlü bir erkek öpmek

Rüyada ünlü bir erkek öpmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada ünlü erkek öpmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kalp kırmaya inanılır.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalet eder.

Rüyada bir ünlüyü öpmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yüksek diploma alacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ünlü birini öpmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments