Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek günlerini bunun için harcayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü öpmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir ünlüyü öpmek ümitsizliğe, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada ünlü birini öpmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya tabir olunur.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek her anlamda feraha kavuşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments