Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir kadını öpmek

Rüyada ünlü bir kadını öpmek

Rüyada ünlü bir kadını öpmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sorunların yakında son bulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada ünlü erkek öpmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, güveninin artacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü öpmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments