Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, girişimlerde bulunacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek beklediklerini duyacağına, daha rahat bir nefes alacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments