Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada dudak ısırmak görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudak yaptırmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments