Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye yazılmak

Rüyada üniversiteye yazılmak

Rüyada üniversiteye yazılmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteye yazılmak gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada üniversiteye yazılmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek itibar göreceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada üniversite konuşmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Rüyada üniversitede kazanmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada üniversiteden mezun olmak kişisel problemlerini çözeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Rüyada tekrar üniversite okumak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments