Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar üniversite okumak

Rüyada tekrar üniversite okumak

Rüyada tekrar üniversite okumak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tekrar üniversite okumak gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Rüyada tekrar üniversite okumak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek duaların boşa gideceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite okumak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada üniversitede okumak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada ikinci üniversite okumak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekrar lise okumak birçok kişinin yardımına koşulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments