Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek can bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, güzel günler görüleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Rüyada üniversite sınava girmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavı görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments