Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni işlere girişileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek bazen umutlarını yitireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada üniversiteyi kazanmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada üniversitede kazanmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments